Dizajn interijera i troškovnici

Tlocrtna rješenja

Obuhvaćaju izlazak na teren i izmjeru nekretnine. Tokom izmjere klijent iznosi svoje želje i potrebe te se određuje smjer projektiranja. Izrađuju se min. dvije tlocrtne varijante. Sve izrađuje inženjer građevine i dizajner interijera, kako bi projekt bio u skladu sa mogućnostima zgrade. Moguće je naručiti i tlocrt struje sa pozicijama svih potrebnih prekidača, rasvjetnih tijela i slično za odabranu konačnu tlocrtnu varijantu.

Dizajn interijera – Idejni projekt

Obuhvaća izlazak na teren, izmjeru i izradu min 2 varijante tlocrtnog rješenja. Nakon odabira tlocrtnog rješenja u razgovoru sa klijentom prolazimo kroz inspiracijske fotografije, stilove uređenja i dajemo prijedloge za boje, materijale, detalje. Ovo se provodi kroz neformalan i ugodan razgovor, te se po završetku razgovora sastavlja pisani zapisnik gdje zapisujemo upute za odabir stila i izradu 3D-a. Nakon toga pristupamo izradi 3D-a sa renderima i isporučujemo projekt.

Dizajn interijera – Izvedbeni projekt

Izvedbeni projekt obuhvaća detaljnu razradu idejnog projekta te se izrađuju svi tlocrti i nacrti potrebni za izvođenje stana: rušenje, zidanje, bojanje, sheme polaganja pločica, stolarski nacrti, tlocrt struje i vode i sl. Može obuhvaćati troškovnik građevinskih radova i popis artikala za kupovinu sa navedenim brojem artikla i trgovinom.

Troškovnici

Izrađujemo troškovnike prema dostupnoj dokumentaciji i pregledom nekretnine. Ukoliko imate projekt koji želite realizirati u fazama, tražite kredit ili samo želite znati koliko će vas svaki segment adaptacije koštati, ovo je opcija za vas.