Adaptacije / rekonstrukcije kuća

Rekonstrukcija kuće složen je proces koji zahtjeva stručnost i iskustvo izvođača radova. Sa našim dugogodišnjim iskustvom možemo se pohvaliti nizom uspješno realiziranih projekata i zadovoljnim investitorima

Adaptacije stanova

Adaptacija stana proces je koji traži dobro planiranje i usklađivanje različitih radova, te jasnu komunikaciju između naručitelja i izvođača. Čak i kad postoji projekt uređenja interijera održavamo redovitu komunikaciju sa vama, te na licu mjesta stručno pristupamo svakom detalju.

Dizajn interijera i troškovnici

Izrađujemo troškovnike prema dostupnoj dokumentaciji i pregledom nekretnine. Ukoliko imate projekt koji želite realizirati u fazama, tražite kredit ili samo želite znati koliko će vas svaki segment adaptacije koštati, ovo je opcija za vas.

O nama

Tim smo sa višegodišnjim radnim iskustvom a naše su djelatnosti sada objedinjene kako bi smo Vam mogli pružiti kompletnu uslugu adaptacija po principu  „ključ u ruke“. Kako pružamo uslugu svih djelatnosti  koordinacijom naših timova garantiramo i brzu izvedbu svih zahtijevanih radova.

Na sve radove kao i na ugrađeni materijal dajemo garanciju. Obratite nam se s povjerenjem!